Hervatting Kerkdiensten dovenkerk Katwijk

Na een lange periode van stilte in het Anker, zullen per dv 6 september de kerkdiensten van de dovenkerk Katwijk weer hervat worden. Dit zal wel anders gaan dan we gewend zijn.

Het Anker biedt binnen de richtlijnen van het RIVM maximaal plaats aan 60 bezoekers, dit is incl. voorganger, tolk en kerkeraad. Dit betekent dat er nog plaats is voor ongeveer 50 reguliere bezoekers.
Omdat we vooraf natuurlijk willen weten of iedereen een plaats heeft, kan de dienst alleen bezocht worden na aanmelding.
Aanmelden kan via het formulier dat via de mail verstuurd wordt naar de gemeenteleden.
Ook zal bij voldoende ruimte op deze pagina een link geplaatst worden waar andere geintereseerde zich kunnen aanmelden.
Maar omdat de kerk voor de dovengemeente is en we gemeenteleden eerst de gelegenheid willen geven zich aan te melden, zal de openbare inschrijving pas later mogelijk zijn.

NIET AANMELDEN IS GEEN TOEGANG!!

Tijdens de diensten gelden er een aantal regels, deze zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM;

  • Heb je 1 van de volgende klachten; Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, Hoesten, Benauwdheid, Verhoging of koorts, Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping), blijf thuis.
  • Tijdens de diensten houden we 1,5 meter afstand tot elkaar en vermijden we fysiek contact.
  • Bij binnenkomst worden handen gewassen/ gedesinfecteerd.
  • Tijdens de gehele dienst blijven de kinderen in de kindernevendienst. Na de dienst kunnen zij worden opgehaald.
  • Tijdens de dienst wordt er niet gecolecteerd. Na de dienst is er gelegenheid uw gift te geven in een collecte bus of te schenken via de app(informatie volgt zsm over het gebruik van deze gift-app). 

Wij kijken uit naar de hervatting van de samenkomsten, we hopen u allemaal in goede gezondheid weer te zien in het Anker.