Brief van ds. F. van Dijke

Logo IDP20 maart 2020 
Van: Frans van Dijke, dovenpastor
Aan: iedereen in mijn werkgebied  
 
Beste allemaal, 
Sinds eind vorige week heeft Nederland te maken met de Coronacrisis. Het gevolg is dat alle activiteiten waarin we als Dovenpastoraat bij elkaar komen gestopt zijn: kerkdiensten, pastoraat, Bijbelkringen, landelijke dagen enzovoort. 
Ook ‘gewone bezoeken’ zijn tijdelijk gestopt. Maar als er ernstige dingen gebeuren, kunnen we altijd overleggen over contactmogelijkheden. Dus aarzel niet om dan contact op te nemen! 
Gelukkig kunnen we met elkaar communiceren via e-mail en sociale media.  Dus als je behoefte hebt aan contact: neem gerust contact met me op.  Dat kan via e-mail of via jouw IC.  
Ondertussen hoop ik dat het met jullie goed gaat en goed blijft gaan. Mocht je ziek worden, of je eenzaam voelen, of bang zijn, kijk dan omhoog: God is altijd bij ons.
 
In Psalm 121 staat heel mooi:
Ik sla mijn ogen op naar de bergen, van waar komt mijn hulp? Mijn hulp komt van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. Hij waakt over je leven, de HEER houdt de wacht over je gaan en je komen van nu tot in eeuwigheid. 
 

Via onze website www.doofenkerk.nl en de Facebookpagina van het IDP bieden we informatie over kerkdiensten die online te bekijken zijn en waar ook een tolk gebarentaal te zien is. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden! 
Als collega’s gaan we vanaf nu ook iedere week een filmpje maken met daarin een pastorale bemoediging etc. Houd de website en Facebook in de gaten! Een eerste filmpje over Psalm 121 staat al op de website!  
 
Mocht je vragen hebben, laat het me gerust weten. 
Met een hartelijke groet, Frans van Dijke